Acasă Actualitate Reper politic – Mișcarea România Suverană Harghita!

Reper politic – Mișcarea România Suverană Harghita!

388
0
Constituire MRS Harghita

La sfârșitul săptămânii, în sala de conferințe a Hotelului „Mureș” din Municipiul Toplița, a avut loc ședința de constituire a Organizației Județene Harghita a Partidului „Mișcarea România Suverană”.

Constituirea Organizației Județene Harghita a partidului Mișcarea România Suverană

Ședința a fost condusă de către teologul și omul de cultură DANIEL ÎNTUNERIC care a informat participanții cu privire la numirea sa în funcția de PREȘEDINTE INTERIMAR al Organizației Județene Harghita, după care a făcut o trecere în revistă a problemelor  discutate  în ședința de la București, unde s-au pus bazele partidului la nivel național exact în ziua de Bunavestire când a fost ales ca președinte interimar doamna Carmen – Daniela Dan.

Președintele, Daniel Întuneric a ținut să sublinieze discursul persuasiv al doamnei Carmen – Daniela Dan, strâns legat de „PROGRAMUL PENTRU ȚARĂ” al lui Liviu Dragnea, dar și faptul că la București, alături de el, au mai fost prezenți: Președintele Organizației Județene de Tineret, Tudor-Valentin Ignat (student în anul III, la ASE București, Facultatea de Management și Administrație Publică) și președinta organizației municipale Gheorgheni, profesor Petronela Apopei (jurnalist, poet, critic literar).

CONDUCEREA MRS HARGHITA

După această introducere, participanții la ședința de constituire a Organizației Județene Harghita a Partidului „Mișcarea România Suverană” au semnat adeziunile de aderare la mișcarea suveranistă harghiteană.

În acest moment structura de conducere a MRS la nivelul județului Harghita este următoarea:

 • Daniel ÎntunericPreședinte;
 • Cornelia – Ioana FazakasSecretar General;
 • Adriana – Elena ToricăVicepreședinte Organizația Județeană și președinte organizația municipală Odorheiu Secuiesc;
 • Liliana ToraniVicepreședinte Organizația județeană și președinte comuna Gălăuțaș
 • Corina – Mihaela DobreanVicepreședinte Organizația Județeană și președinte comuna Subcetate;
 • Ovidiu – Vasile ParfeniPreședinte organizația municipală Miercurea – Ciuc;
 • Petronela Apopei – Președinte organizația municipală Gheorgheni;
 • Viorel Bumb – Președinte organizația municipală Toplița;
 • Leontin Piper – Președinte oraș Cristuru Secuiesc;
 • Constantin Busuioc – Președinte oraș Bălan;
 • Radu Ursu – Președinte comuna Tulgheș;
 • Mihaela – Maria Țăran – Președinte  comuna Sărmaș;
 • Alexandru Moldovan – Președinte Organizația Județeană de Seniori;
 • Lenuța Culciar  – Președinte Organizația Județeană de Femei și președinte comuna Voșlăbeni;
 • Tudor – Valentin Ignat – Președinte Organizația Județeană de Tineret.

INTERESUL CETĂȚENILOR, O ROMÂNIE SUVERANĂ!

La finalul ședinței, proaspătul preşedinte al suveraniștilor harghiteni, Daniel Întuneric ne-a declarat că se va continua pe atragerea de noi membri, dar nu la grămadă, ci se încearcă cooptarea de oameni respectați de comunitate. „Structura partidului la nivel județean se află în plină dezvoltare. În acest moment s-a cristalizat structura Organizației Județene Harghita în conformitate cu prevederile statutului Partidului „Mișcarea România Suverană” (MRS). Ceea ce pot să vă spun acum la cald este faptul că MRS Harghita nu vrea membri la grămadă doar pentru palmares. Scopul nostru este acela de a coopta în rândurile noastre oameni respectați de comunitate, oameni care știu să găsească soluții şi care să pună în prim-plan interesul cetățenilor şi, bineînțeles, interesul României. MRS Harghita va milita pentru SUVERANITATEA ROMÂNIEI, recâștigarea încrederii unuia în celălalt, pentru că doar împreună şi uniți vom depăși momentele dificile cu care ne confruntăm”, ne-a declarat proaspătul preşedinte al MRS Harghita, DANIEL ÎNTUNERIC

ÎNTÂLNIRE ÎNTRU BINE ȘI FRUMOS

Discuțiile purtate au fost prietenești, într-o atmosferă familiară, dar extrem de serioase în ceea ce privește integritatea și responsabilitatea pe care o are fiecare în îndeplinirea sarcinilor asumate. Întâlnirea a fost de bun augur, membrii noului partid putând împărtăși fiecare din experiența mai mică sau mai mare în lumea politică, dar și idei pentru o lume a binelui civic și, de ce nu?, pentru o Românie Suverană.

Bun venit, Mișcarea România Suverană! Doamne-ajută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here