Acasă Actualitate
102
0

Redacția Cotidianul și Grupul de inițiativă „România cetățenilor” organizează luni, 27 noiembrie a.c., în sala de conferințe a Hotelului Fenyő din Miercurea Ciuc, orele 16, o dezbatere cetățenească despre viitorul țării noastre, intitulată „România – prezent și viitor”!

„În 27 noiembrie, la Miercurea Ciuc se va organiza o dezbatere publică cu privire la situația actuală a țării noastre, dar și ce este de făcut pentru viitor. Fiecare dintre noi suntem preocupați de deciziile pe care statul le ia și care se răsfrâng asupra vieții noastre de zi cu zi, asupra libertăților și drepturilor noastre, asupra afacerilor și viitorului nostru. Fiecare dintre noi trebuie să ne exprimăm cu privire la aceste lucruri dacă vrem ca vocea noastră să fie auzită și luată în considerare.  

Asupra acestor teme se vor apleca personalități marcante ale vieții românești, între care Andrei Marga, Cornel Nistorescu, Octavian Știreanu, Petrișor Peiu, Gheorghe Piperea, Ilie Șerbănescu și alții, ca parte a unui proiect inițiat de redacția Cotidianul și Platforma „România Cetățenilor”, a declarat Claudiu Dăbău, unul dintre organizatorii evenimentului.

„Toți cei interesați de viitorul lor și al familiilor lor, de viitorul țării noastre, dar și cei care pot și vor să exprime o opinie în acest cadru, sunt invitați să participe la eveniment pentru a arăta că și din mijlocul țării se pot ridica voci care să conteze și să modeleze gândirea despre ceea ce se dorește a fi România.

Prin implicare, fiecare pe măsura forțelor proprii, și dedicație putem să fim parte a proiectelor care oferă viitor României!

Îi așteptăm pe toți cei care cred în ei înșiși și în România la acest eveniment, care se va derula începând cu orele 16, în sala de conferințe a Hotelului Fenyő”, a conchis Dăbău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here