Acasă Actualitate Conferința Județeană a Organizației de Pensionari a PSD

Conferința Județeană a Organizației de Pensionari a PSD

178
0

Vineri, 03.03.2023, într-un cadru festiv, cu participarea delegațiilor filialelor locale, în sala cinematografului din municipiul Toplița, a avut loc Conferința Județeană a Organizației de Pensionari a Partidului Social Democrat (PSD).

Evenimentul a fost onorat de prezența a numeroși invitați: președintele OPSD la nivel național, Popa Ion, președintele Organizației Județene PSD și primar al comunei Corbu, Țepeș-Focșa Romeo, secretar zonal OPSD și viceprimar al orașului Predeal, Mateescu Marius, secretar zonal OPSD Alba, Vasile Crișan, primarul municipiului Toplița, Olariu Dumitru, primari aleși pe listele PSD din județul Harghita.

În debutul Conferinței s-a intonat Imnul de Stat al României și s-a ținut un moment de reculegere în memoria celui care a fost liderul social democraților harghiteni, deținând importante funcții la nivel național, județean și local, Mircea Dușa.

Lucrările propriu-zise ale ședinței au fost deschise de președintele interimar OPSD Harghita, Mihai-Gavril Copoț, prin prezentarea bilanțului activității de la preluarea mandatului și până în prezent.

Au urmat alocuțiuni ale invitaților, în cadrul cărora a fost subliniat rolul important al seniorilor în partid, implicarea deosebită, unitatea și consecvența acestora în activitatea partidului, organizatoric și electoral.

Alegerea noii conduceri l-a confirmat în funcția de președinte al Organizație Județene pe domnul Mihai-Gavril Copoț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here