Acasă Actualitate Hub de business înființat de umaniști!

Hub de business înființat de umaniști!

470
0

Membrii Biroului Executiv al PPU (social-liberal) s-au reunit în ședință la București, luni, 26 aprilie. În cadrul reuniunii au fost anunțați trei noi membri ai BEx, umaniștii: Liviu Neagu, secretar general adjunct și președintele filialei județene Teleorman, Dorel Căprar, președintele filialei județene Arad și Dan Păun, președintele filialei județene Brăila.

Sprijin pentru dezvoltarea afacerilor din România


​Pe agenda întâlnirii, unul dintre principalele subiecte a fost reprezentat de activitatea Departamentului pentru Afaceri de Familie, cel mai nou departament al partidului, care în perioada următoare va pune bazele unui centru de antreprenoriat, destinat atât antreprenorilor cu experiență, cât și celor care pășesc pentru prima dată pe acest drum.

​„Va fi un centru de antreprenoriat sau un hub de business, prin care se vor implementa activități care să vină în sprijinul antreprenorilor mai vechi sau mai noi, pentru dezvoltarea propriei afaceri, prin atragerea de finanțări din surse externe, fonduri europene, etc. Am prezentat propunerile noastre membrilor BEx, iar în perioada următoare vom anunța și un alt proiect important, care va demara în luna mai”, a explicat Andra Catană, liderul Departamentului pentru Afaceri de Familie al PPU (social-liberal).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here