Acasă Actualitate Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) este solidar cu medicii care protestează în fața...

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) este solidar cu medicii care protestează în fața Guvernului. Steluța Cătăniciu: “Trebuie să avem grijă de medici și de personalul medical!”

930
0

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), prin vocea deputatului Steluța Cătăniciu, președintele PPU (social-liberal) București, solicită Guvernului să aibă în vedere cerințele medicilor, printre care se numără diminuarea timpului de lucru la ATI, din cauza condițiilor speciale, precum și plata sumelor de bani în plus, promise de Guvern pentru persoanele care lucrează cu bolnavi infectați cu virusul COVID-19, se arată în comunicatul PPU (social-liberal).

„În această criză sanitară, după cetățenii care trebuie tratați, medicii și personalul medical sunt bunul nostru de preț, de care ar trebui să avem mare grijă.”

Tratați cu respect medicii și personalul medical!

“Se pare că Guvernul nu gândește la fel având în vedere că medicii au ieșit în stradă nemulțumiți de condițiile de lucru și de neîndeplinirea obligațiilor pe care guvernanții și le-au asumat față de aceștia. Este evidentă lipsa de prețuire a Guvernului, precum și lipsa de solidaritate față de ei și familiile lor, din modul în care îi tratează.

Am spus-o și o repet: dacă medicii au depus un jurământ, la fel au depus și cei care astăzi guvernează țara! Au jurat să apere Constituția și legile țării, iar solicitările medicilor și personalului medical sunt garantate atât prin lege, cât și prin Constituția pe care au jurat.

Domnule Ministru al Sănătății, tratați-i cu respect pe medicii și personalul medical care, în aceste momente dificile, sunt soldații noștri din linia întâi în lupta cu acest virus nemilos. Dați-le „muniția”. de care au nevoie!

Dreptul la muncă și dreptul la viață sunt garantate și pentru ei!”, transmite deputatul Steluța Cătăniciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here